(299)

Jos

äänikirja ja e-kirja


Entä jos olisit valinnut toisin?

Mitä jos sittenkin olisit jättänyt nuoruudenrakkaasi? Entä jos olisit kuitenkin tehnyt lapsen? Miten elämä olisi mennyt, jos olisit aloittanut sen salasuhteen jota harkitsit? Anna Karhusen riemastuttava, herättävä ja koskettava romaani rakentuu vaihtoehtoisista tapahtumakuluista.

Kolmenkympin puolivälissä jokainen alkaa miettiä, mitä elämässä on tehnyt ja mitä pitäisi tehdä. On pakko tehdä suuria päätöksiä, jotka vaikuttavat koko loppuelämään. Jos paineet eivät tule itseltä, tulevat ne ainakin puolisolta ja yhteiskunnalta. Kaverin baby showerissa nainen alkaa ajatella, pitäisikö itsekin yrittää lasta. Toisaalta, onko puoliso edes oikea, pitäisikö sittenkin jättää se, voisiko terapiassa käynti muuttaa kaiken? Erityisesti äänikirjana nautittavaksi kirjoitettu Jos rakentuu mahdollisista maailmoista, siitä, miten olisi käynyt, jos.

Anna Karhunen on helsinkiläinen kirjailija, joka työskentelee Ylellä konseptisuunnittelijana. Hänet tunnetaan suositun Kaverin puolesta kyselen -podcastin toisena vetäjänä. Jos on Karhusen esikoisromaani.



3.6

299 arvosanaa

Kati

8.12.2022

Olipa hauska idea tässä kirjassa. En halua paljastaa liikaa, joten jätän kertomatta, miksi kirja oli vain hyvä, ei fantastinen. Mutta ehdottamasti viihdyin tämän parissa.

Oona

17.8.2022

Ikiaikainen aihe, mielenkiintoisesti käsitelty ja elämänmakuinen eikä vaan unelmointihöttöä.

Anonyymi

25.5.2022

Ahdistava ja surullinen.