(2065)

Jäljillä: Selvittämättömiä rikostapauksia meiltä ja maailmalta

äänikirja ja e-kirja


Kutkuttavia rikosmysteerejä suositun podcastin tekijältä

Mitä tapahtui Skeltonin veljeksille, jotka katosivat isänsä luota kiitospäivänä vuonna 2010? Entä mitä on meneillään yhdysvaltalaisessa pikkukaupungissa Bardstownissa, jossa tapahtuvia henkirikoksia poliisi ei tunnu saavan selvitettyä?

Suomen suosituimman rikospodcastin tekijän kirja tutustuttaa tosielämän rikostapauksiin, joita ei ole vielä käsitelty Jäljillä-podcastissa. Mukana on sekä Suomessa tunnettuja että vähemmälle mediahuomiolle jääneitä tapauksia.

Teokseen on haastateltu myös rikollisuuden parissa työskenteleviä ammattilaisia, jotka kommentoivat ja analysoivat tapauksia ja niiden nostattamia asioita.


Lukija: Tilda Laaksonen
Kesto:

4.1

2065 arvosanaa

Tommy

10.4.2024

Hyviä tarinoita. Iso miinus kuitenkin siitä, että hengität siihen mikkiin ja kuullaan muutenkin kaikki sun suun sisäiset äänet. Ja mikä tää ihmiskauppa luento oli sun kirjassa? Puhuisit rikoksien taustatarinoista, etkä pidä monologia yhdestä aiheesta, kun tarina on jo käsitelty.

Katri

3.4.2024

minusta Tildan ääni ja artikulaatio on ollut aina selkeää sekä helposti ymmärrettävää, ilman turhia täytesanoja. lisäksi kaikki podcastit mitä oon hältä kuunnellut on antanut kattavan tiedon tapauksista ja varmasti nämä kaikki yhteenluettuna ei ole ihmekään kun on johtavia suomalaisia podcastien tekijöitä 👍

Taina

12.2.2024

Pystyin kuuntelemaan 10min. Lukija todella huono, erikoisia painotuksia ja niin monotoninen ääni, että häiritsi todella. Tarinat varmaan hyviä, mutta ei kiitos tällaista lukijaa.