(593)

Iso O: Matkaopas huipulle

äänikirja ja e-kirja


Käytännönläheinen kirja osoittaa suunnan kohti järisyttäviä orgasmeja, joiden voimakkuus mitataan Richterin asteikon ääripäässä.

"Kaikki tietävät sen tyypillisen elokuvien rakastelukohtauksen. Kaikki tapahtuu suuren intohimon vallassa, nainen ja mies sulautuvat toisiinsa unohtaen kaiken. Ilman esileikkiä mies työntyy himokkaaseen naiseen. Parin minuutin yhdynnän jälkeen he laukeavat yhtä aikaa voihkien."

Todellisuudessa naisen orgasmi on harvoin näin olemattomien ponnisteluiden takana.

Useimmat naiset kärsivät jossain vaiheessa elämäänsä orgasmivaikeuksista; se saattaa yllättäen karata saavuttamattomiin tai siitä ei ole vielä saanut edes kiinni. Tässäkään asiassa onneen ei ole oikotietä, mutta orgasmi on onneksi saavutettavissa. Seksuaaliterapeutin ohjeet auttavat jokaista naista taklaamaan esteet nautintonsa tieltä. Lisäksi ääneen pääsevät myös naiset itse. Mitkä ovat yleisimmät ongelmat? Miten naiset itse kokevat orgasminsa? Entä miten kumppani voi auttaa kohti useampia ja parempia orgasmeja?

Marja Kihlström on erityistason seksuaaliterapeutti, joka pitää suosittua Puhu Muru -blogia. Marjan herkkä ja ymmärtävä tapa puhua seksuaalisuudesta kannustaa lukijoita rakastamaan itseään ja nauttimaan omasta kehostaan.


Lukija: Satu Paavola
Kesto:

3.9

593 arvosanaa

Jenni

26.7.2023

Tärkeä sanoma ja opin jotain uuttakin. Tämän kirjan toivoisi jokaisen lukevan ymmärtääkseen itseään ja seksikumppaniaan paremmin. Seksin ja seksuaalisuuden ilon ja avoimen suhtautumisen niihin soisi jokaiselle.

susu

27.6.2023

Suosittelen jokaiselle aikuiselle sukupuolesta riippumatta. Paljon asiaa omasta vastuusta nautinnon eteen, isetuntemuksesta ja naisen monimutkaisista ajatuskuvioista halun syttymiseen. Poikkeuksia on aina, valitettavasti se poikkeus esitetään valtamediassa enemmistönä ja tavoiteltavana. Joskus jopa pohdin onko miehen elämäntehtävä miellyttää naista (kuulostaa väärältä) mutta evoluutiota katsellessa huomaa että niin se vaan toimii lajista riippumatta. Taitavin rakastaja saa voiton lisääntyä. Taitavin on se joka kuuntelee ja oppii tarkimmin.

A

14.1.2023

Odotin enemmän. Koko kirja itsestäänselvää lätinää. En saanut kirjasta mitään uutta tietoa tai inspiraatiota tai muutakaan.