(231)

Isku 443

äänikirja


Kamppi, Helsinki. Terroristi tappaa poliisin ja räjäyttää itsensä yleisötapahtumassa. Rikospoliisit Mikko Vuori ja Ari Manner sekä koko väkivaltarikosyksikkö saavat tutkittavakseen uransa haastavimman jutun. Kuka tunnistamattomaksi räjähtänyt tekijä on? Onko vaarallista räjähdysainetta jossain lisää?

Pelko uudesta iskusta ajaa poliisien työtä raivokkaasti eteenpäin, mutta jokin pala palalta syntyvässä kuviossa häiritsee Mikon ajatuksia. Lopulta tutkinta vie hänet paikkaan, jonne hän ei koskaan olisi kuvitellut joutuvansa.

Tero Sompin yhdennessätoista jännitysromaanissa terrorismin takaa löytyy yllättäviä kytköksiä ja vaarallisia tunteita, jotka herättävät ajatuksia niin poliisissa kuin lukijassakin. Sompin pitkä kokemus puolustusvoimista ja turvallisuusalalta näkyy jälleen kerran vahvana kerrontana ja uskottavana taustoittamisena.

Rikospoliisi ja tunnollinen isä Mikko Vuori ratkoo rikoksia Helsingin poliisin väkivaltarikosyksikössä. Dekkarikonkari Tero Sompin asiantuntevasti taustoitettu kerronta koukuttaa, ja ajankohtaiset rikosjuonet ja päähenkilöiden elämä puhuttelevat lukijaa.

Tero Somppi on suomalainen kirjailija, jolta on ilmestynyt useita jännitysromaaneja. Somppi on työskennellyt pitkään turvallisuustehtävissä.


Lukija: Panu Vauhkonen
Kesto:

4.0

231 arvosanaa

Antti

4.12.2023

Mitä pidemmälle sarja etenee, sen sakeammaksi hyvesignalointi muuttuu. Vai löytyy Irakista kopteja? Erittäin vainottuja kristittyjä siellä kyllä on ja vallankin on ollut, mutta että koptilaisia. Tämä vain yksi näistä kirjailijan vapauteen kuuluvista epätarkkuuksista, taidan suosiosta jättää loput herkkupalat toisille.

Antti

15.11.2023

en usko et 12v tyttö käyttäytyis noi

Risto

25.5.2023

Kuunnellut koko kirjasarjan tähän kirjaan asti. Kirjat rupeavat jo melko lailla jankaamaan samojen asioiden, ympärillä. Äärettömän vähän tapahtumia, ja viimmeisessä luvussa sitten arvattava loppu ratkaisu.