(193)

Irti itsekritiikistä: Löydä terve suhde itseesi

äänikirja ja e-kirja


Muuta itsekritiikki itseluottamukseksi ja hyvinvoinniksi.

Kamppailetko kuormittavan itsekritiikin kanssa? Onko mielessäsi ankara ääni, joka nalkuttaa päivästä toiseen? Vaaditko itseltäsi enemmän kuin pystyt tekemään vuorokauden sisällä? Painostaako?

Irti itsekritiikistä antaa sinulle konkreettisia näkökulmia, neuvoja ja käytännöllisiä harjoituksia, joiden avulla pystyt irrottautumaan kahlitsevasta kriittisyydestä itseäsi kohtaan. Kun opit vapautumaan itsekritiikistä, saat rohkeutta tehdä uusia valintoja, jotka tuovat mukanaan iloa, tyytyväisyyttä ja itseluottamusta.

Ronnie Grandell (s. 1982) on myötätuntokeskeiseen psykoterapiaan erikoistunut turkulainen työterveyspsykologi, johtajuusvalmentaja ja tietokirjailija. Grandell valmentaa ammattiauttajia soveltamaan myötätuntokeskeisten menetelmien asiakastyössä. Irti itsekritiikistä on jatkoa Grandellin suositulle teokselle Itsemyötätunto, joka oli ensimmäinen suomalainen kirja aiheesta.


Lukija: Toni Kamula
Kesto:

3.9

193 arvosanaa

Maiju

28.3.2024

todella hyviä harjoituksia jotka pureutuivat ongelman ytimeen, hyvin perusteellinen paneutuminen itsekritiikin hillitsemiseen.

Petra

17.9.2023

Olin hämmästynyt, kun kirja tuntui kertovan minusta, monet esimerkit osuivat sellaisinaan. Sain tästä monta uutta ajatusta ja näkökulmaa. Parhaimpia kirjoja, mitä olen lukenut. Tai siis kuunnellut. Toni Kamulan ääni on samettisen pehmeää, myötätuntoista ja kertakaikkiaan rakastettavaa ja sopii tähän täydellisesti.

Erika

18.2.2021

Kirjasta on todella paljon apua itsekritiikin ymmärtämiseen ja hallintaan, sekä itsensä myötätuntoisen kohtelun kehittämiseen. Äänikirjaa oli mukava kuunnella, sillä ääni oli rauhallinen ja ystävällisen kuuloinen.