(79)

Irenan lapset

äänikirja ja e-kirja


Koskettava tarina pyyteettömästä lasten auttajasta

Vuonna 1941 natsien otteet Puolassa kovenevat. Varsovan ghetossa palellaan, nähdään nälkää ja pelätään. Nuori puolalainen Irena Sendler kutoo työtovereistaan ja vastarintataistelijoista salaisen verkoston, joka järjestää juutalaislapsia arjalaiselle puolelle turvaan hyvien ihmisten perheisiin ja orpokoteihin. Lopulta Sendlerin pelastamia lapsia on yli kaksituhatta.

Irena joukkioineen ovat koko ajan vaarassa paljastua. Tositarina Irenan lapsista etenee parhaiden jännitysromaanien tavoin.

”Vastustamaton elämäkerta urheasta, peräänantamattomasta naisesta ja kertomus toivon pilkahduksista epätoivoisina aikoina.”

- Kirkus Reviews


Lukija: Sara Welling
Kesto:

4.1

79 arvosanaa

Hilkka

17.8.2023

😭

Piia-Riikka

3.6.2023

Minusta tämän kirjan pitäisi kaikkien lukea jossain elämän vaiheessa. Hyvä kertoja, loistava kirjailija, minäkin toivon pääseväni tutkimaan pienimuotoisesti näist asioist.En oo tutkija mutta pitääkö aina olla jos oo kiinnostunut ja joku tutkija huomaa mut ja haluaa remmiin. Asun Turussa. Kertokaa mihin avoimiin voi joskus jopa pyörätuolilla tulla. Olen myös tämän esteettömyys asioiden kans itse oppinut. Ottaakaa mut taiteilija virkkaus hullu kirjahylly ihmisen ees johonkin mukaan, vai erittelettekö ihmisiä pois vamman tms takia? Tarvin kyytiä lukemiseen ja hskuan edistää itteäni jossain missä oon paras ja ees hyvä. Tai löydönkö yysia ulottuvuuksia itsestäni. Oho kirjotimko liikaa poliisi ottakaa tää pois jos joku fiksu ei onnistu. ❤️❤️

Arto

6.1.2022

Sara 5 tähteä lukemisesta.