(268)

Iltameditaatiot: Rentoutus iltaan ja uneen

äänikirja


Rauhoittava ja rentouttava Iltameditaatiot -meditaatioäänite sisältää kaksi noin puolen tunnin meditaatiota:

1. OSA - RAUHOITTAVA ILTAMEDITAATIO (kesto 00:30:40)

Iltameditaatioiden ensimmäinen osa rauhoittaa ja puhdistaa sinut menneen päivän energioista. Se auttaa sinua laskeutumaan päivän kiireistä takaisin omaan itseesi ja läsnäoloon. Tämän meditaation avulla voit karistaa itsestäsi kiireen ja stressin tunteet. Päästä irti kaikista sinua kuormittavista ajatuksista ja antaudu meditaation hoivattavaksi. Anna mielen ja kehon yhteyden voimistua ja luovu kontrollista. Voit päästää irti turhista suojakuorista ja olla aito, tasapainoinen itsesi.

2. OSA - NUKU HYVIN (kesto 00:30:20)

Heti ensimmäisen meditaation jälkeen alkava toinen osa vie sinut syvemmälle rentoutumisen tilaan, selkeyteen ja sydämesi viisauden äärelle. Sydämesi voima voi kirkastaa sinut ja vahvistaa sinua myös tulevia päiviä varten. Meditaatio auttaa sinut syvään uneen, joka on samaan aikaan parantavaa, tasapainottavaa ja hoitavaa. Rentoutuksen avulla voit vaipua syvään ja uudistavaan uneen sekä parantaa elämänlaatuasi.

SANNI NEVALAINEN on kauppatieteiden maisteri, suggestoterapeutti SHY, Valon taiteilija ja kouluttaja. Hän pitää Enkelikoulua ja muita kursseja henkimaailman kanssa, on henkinen valmentaja sekä maalaa sydämen ja sielun maisemia. Iltameditaatiot on jatkoa Sannin suuren suosion saavuttaneille meditaatioaiheisille kirjoille, korteille ja äänitteille, jotka Viisas Elämä on julkaissut. www.valonvoimaa.fi

Kannen maalaus: Valomajakka, Sanni Nevalainen



3.5

268 arvosanaa

Mudetsu

20.3.2024

Uni tuli!

Siiri

7.3.2024

Lukija ääni ei ihan minun makuuni, häiritsevä.

mari

4.1.2024

Rauhoitti lempeästi. 🙏❤️