(38)

Iivo - Kirjoituksia mestarin urasta

äänikirja


Pekingin olympiakisojen kolmen mitalin jättipotti teki Iivo Niskasesta Suomen menestyneimmän urheilijan tällä vuosituhannella. Kolme olympiakultaa kolmissa peräkkäisissä olympiakisoissa kruunaavat hänet jo kesken urheilu-uran kaikkien aikojen legendojen joukkoon Paavo Nurmen ja Veikko Hakulisen rinnalle.

Iivon menestys on nostanut pienen pohjoissavolaisen Vieremän kunnan maailmankartalle, ja samalla hiihto on tehnyt paluun suosituimpien talviharrastusten joukkoon Suomessa. Iivon synnyttämää spontaania innostusta kuvaa, että Savon Sanomat on jo kolme kertaa ilmestynyt arvokisojen yhteydessä nimellä Iivon Sanomat.

FT, LiTM Kalle Virtapohja on urheiluhistoriaan erikoistunut tietokirjailija, joka on toiminut urheilutoimittajana muun muassa Turun Sanomissa ja Savon Sanomissa.


Lukija: Matti Leino
Kesto:

3.3

38 arvosanaa

Abel

12.12.2023

Iivo on ihana, rakastan häntä, koska hän on hyvä hiihtään ja nään ehkä huomenna yksisarvisen. Iivo painaa vuorohiihtoa semmoista vauhtia, että huh huh. Ei pölähä ku pieni pölypilvi ku Iivo vetää ohi!💪🏼💪🏼

Joonas

9.4.2023

Ei mitään tekemistä itse Iivon kanssa. Suuri häpeä koko kirja

Marketta

24.1.2023

Miten on mahdollista, että kirjan lukija ei osaa ääntää yhtäkään ulkomaankielistä paikan- tai ihmisen nimeä?! Ei tuollaista lukijaa voi olla! Kirja oli Iivon nimellä rakennettu luettelo tms.