(245)

Ihmisen näköinen elämä

äänikirja ja e-kirja


Tommy Hellstenin uusimman kirjan tekstit ovat syntyneet päivittäisissä mietiskelyhetkissä. Ne ovat ihmisen puhetta ihmiselle - kanssakulkijan mietteitä, joka tietää, miten pitkä matka mielenrauhaan joskus on.

Tommy Hellstenillä on kyky tiivistää oman elämänsä kokemukset lyhyiksi paradokseiksi, ja mitä vanhemmaksi hän on tullut, sitä pelkistetymmiksi oivallukset ovat käyneet.

Ihmisen näköinen elämä -kirjassaan Tommy Hellsten sukeltaa paradoksien taakse ja avaa sen, mitä niiden taakse kätkeytyy.

Tommy Hellsten on kulkenut pitkän ja vaikean tien tajutakseen, että elämässä ei ole oikeita tai vääriä olosuhteita. Elämä on totta juuri nyt.

Läsnäolon, totuuden ja rakkauden teemat ovat kulkeneet Tommy Hellstenin kirjoissa jo vuosia, mutta tässä kirjassa ne syvenevät ja saavat uusia sävyjä. Teksteistä huokuu vuosien kokemus terapiatyöstä, itsensä ja toisten ihmisten kohtaamisesta.

Ihmisenä oleminen on ihmiseksi tulemista.


Lukija: Antero Vartia
Kesto:

4.2

245 arvosanaa

Anonyymi

27.7.2023

Hellstenin hyvistä kirjoista huipuin

Tero

22.1.2023

Syvällinen kirjoitus siitä mistä tässä elämässä on pohjimmiltaan kysymys. Erityisesti luvusta 30 löysin yhtymäkohtia omaan elämään.

Mette

17.1.2023

Ihanasti kertoo meidän ihmisten vajavaisuudesta. Aivan ihana kirja.