(518)

Häpeäloukku

äänikirja ja e-kirja


Toivo parasta, pelkää pahinta

Mona Schillerin uusi elämä Vargönissä on raunioina, ja hänen poikansa kieltäytyvät puhumasta hänelle. Vanha ystävä ottaa Monaan yhteyttä ja pyytää hänen apuaan löytääkseen tyttärensä Sophien. Pian käy ilmi, ettei kyseessä ole ensimmäinen kerta, kun Sophie on kadonnut. Samaan aikaan Monan poliisina työskentelevä poika Anton kutsutaan tutkimaan kuolemantapausta. Nuori tyttö on hirttäytynyt puuhun Trollhättanin kirkon pihalla. Itsemurhalta vaikuttanut tapaus paljastuu pian murhaksi, kun oikeuslääkäri toteaa tytön kuolleen ennen kuin hänet hirtettiin.

Häpeäloukku on neljäs osa Vargönin pienen työläisyhteisön ympärille sijoittuvassa rikossarjassa, jossa kohdataan julmankaunista luontoa, salaperäisiä mysteereitä ja epätavallisia persoonia. Kaiken keskiössä on 56-vuotias Mona Schiller, peloton ja piinkova nainen, jotka ratkoo rikoksia, mutta kantaa omia synkkiä salaisuuksiaan.

Kamilla Oresvärd on syntynyt 1967 Falunissa, Ruotsissa. Hän debytoi ensimmäisellä romaanillaan 47-vuotiaana tehtyään ensin pitkän uran bisnesmaailmassa. Mona Schiller -sarja on koukuttanut lukuisia skandidekkarifaneja Ruotsissa.



4.0

518 arvosanaa

Sara

6.3.2024

Hyvä kirja!

Aija

16.2.2024

Todella hyvä kirjasarja ja lukija parhaimmistoa ❤️

Liisa

14.2.2024

Kirja on ihan kohtuullinen, mutta lukija on nähtävästi unohtanut, että ei ole teatterin lavalla. Hirveän häiritsevää.