(44)

Hyvät, pahat ja millenniaalit: Miten meitä tulisi johtaa

äänikirja ja e-kirja


Miten millenniaaleja pitäisi johtaa?

Vaikeasti johdettava, itsekeskeinen, laiska. Näin Suomen yritysjohdon eliitti kuvailee vuosina 1980-2000 syntyneitä millenniaaleja. Näitä työpaikkojen uusimpia tulokkaita on työvoimasta jo puolet, ja he määrittelevät työn tekemisen tavat seuraaviksi vuosikymmeniksi. Millenniaalit haluavat kehittyä, he uskovat itseensä ja ovat keskimäärin koulutetumpia ja tavoitekeskeisempiä kuin aiemmat sukupolvet. Mutta miten heitä oikein tulisi johtaa?

Hyvät, pahat ja millenniaalit kertoo, minkälaista johtamista millenniaalit tarvitsevat, miten heitä valmennetaan kohti täyttä heidän potentiaaliaan ja miten heidät sitoutetaan. Liiallisen vapauden tai mikrojohtamisen sijaan millenniaalit arvostavat yksilöllistä ja vuorovaikutteista johtamista. Heille työyhteisö sekä työn ja vapaa-ajan tasapaino ovat tärkeämpiä kuin suuri palkka ja hieno titteli.

Käytännönläheisessä teoksessa johtamiseen liitettyjä toiveita ja tarpeita kuvataan millenniaalien näkökulmasta. Tämä teknologian vallankumoukseen, globalisaatioon ja kiihtyvään maailmaan kasvanut sukupolvi näyttää suunnan kohti tulevaisuuden työelämää.


Lukija: Tuomas Tulikorpi
Kesto: