(164)

Hypertodellisuus: Olet olemassa ja merkittävä

äänikirja ja e-kirja


Miten suhtautua elämään ja sen haasteisiin? Ovatko ne todellisia?

Mitä todella tiedämme todellisuudesta?

Mikä yhteys todellisuudella ja tietoisuudella on?

Elämmekö simulaatiossa?

FT Johanna Blomqvist valottaa yleistajuisesti todellisuuden luonnetta ja siitä esitettyjä hypoteeseja. Blomqvistin ymmärrys viimeisimmästä tutkimustiedosta ja henkisen elämän lainalaisuuksista yhdistyvät näkemykselliseksi puheenvuoroksi, uudenlaiseksi todellisuuskäsitykseksi.

On aika ymmärtää oma vaikutuksemme fyysiseen todellisuuteen. Sinä olet olemassa — sukella hypertodellisuuteen, jossa olet merkittävä osallistuja!

Filosofian tohtori Johanna Blomqvist on fyysikko, yrittäjä ja kansainvälisestikin julkaissut kirjailija. Työssään hän yhdistää ainutlaatuisella tavalla monia eri aloja ja menetelmiä, liikkuen myös tieteen rajamailla. Blomqvist on kysytty luennoitsija ja kouluttaja.

www.johannablomqvist.com

www.hypertodellisuus.fi


Lukija: Johanna Blomqvist
Kesto:

4.1

164 arvosanaa

Nihie

22.9.2023

kiitos kirjasta. siitä on kokemusmaailmaansa laajentamaan pyrkiville varmasti hyötyä varsinkin jos oma kokemus vastaa lähinnä perinteitä fyysistä ja lineaarista aivosentristä materialismiä, joka ei oikein enää tunnu omalta tavalta kokea kaikkeutta. Piristävää havaita ajatteluksi luonnehdittavaa toimintaa myös Suomeksi tässä kaikkeuden osassa kutsutussa konstruktiossa ja vielä suomeksi kirjoitettuna. kirjoittajalla näyttää olevan siinä määrin ymmärrystä kaikkeudesta, että pyrkiminen kaikkitietävyyden kokemukseen (kaikkeuden kokemiseen kaikkitietävänä eli All as experience of omniscience or All as omnicient experiencer) voi olla mahdollista, jos kirjoittaja tätä polkua haluaa seurata. (kaikki=kaikki= (kaikki + koettu kaikki kaikkena + koettu kaikki kaikkeuden osana, kuten jumalana (omniscience, omnipotence ja omnipotence), puolijumalana, ihmisenä, eläimenä tai minätahansa muuna jne). Tässä kaikki on eri asia kuin kaikki jostain eli All of sisältäen sekkä olevan ei olevan että kaiken niiden väliltä ja ulkopuolelta. kaikki käsitteet ja niitä vastaavat ilmiöt, kuten aika, paikka, tahto, vapaus, olemassaolo, Jumala, universumi, vastakohta, hyvä, paha, oike, väärä, tosi, epätosi, todellisuus, illuusio jne tulevat mukaan vasta kun kaikki alkaa kokea kaikkea kaikkena paitsi kokemattomuutena tai osaa kaikkeudesta. Kaikki kaikkeuden kokemukset = koko kaikkeus ja täten yhtä arvokkaita. Vain tietoisuuden taso vaihtelee. Tietoisuuden tason päättää jokainen kokija joko tietoisesti taikka osin tai kokonaan tiedostamatta. (kieli, josta olen tällä hetkellä tietoinen, ei riitä kaiken kuvaamiseen tätä tarkemmin).😶‍🌫️💤✍️

Teemu

14.4.2023

Kuuntelin tämän kirjan heti perään Kari Enqvistin kirjan kuunneltuani, enkä voi kuin ihmetellä millaista huttua selvästikin koulutettu ja akateeminen ihminen voi vakavissaan kirjoittaa. Tulee välistä sellaista ”tutkimustietoa”, että voiko kirjasta lopulta ottaa paljoakaan todeksi.

Jouni

29.1.2023

Täydellinen paketti ja erityisen hyvää pohdintaa! Riittävästi herättelevää tiedettä skeptisille materialisteille ja toisaalta mukavasti viittauksia myös henkisiin lähteisiin meille henkisemmille ja idealistisemmille. Paljon oli tuttua, mutta vielä enemmän uutta. Tämä oli niin hyvä, että piti vielä kesken ollessa tilata ihan fyysisenä kirjana, koska tähän kirjaan tulen palaamaan vielä useamman kerran.