(898)

Hukkareissu

äänikirja ja e-kirja


Kolme naista, kolmet treffit ja mies, joka ei koskaan saavu paikalle...

"Hukkareissu on nerokas, sydäntälämmittävän romanttinen tarina, joka sukeltaa humoristista ja kepeää pintaansa syvemmälle.”

– Sophie Kinsella, kirjailija

Siobhan, Miranda ja Jane ovat kovin erilaisia naisia, mutta jotain yhteistäkin heillä on: kaikkien ystävänpäivätreffit menivät pilalle, kun toinen osapuoli ei ilmaantunutkaan paikalle. Ja mikä vielä kummallisempaa, kaikille teki oharit yksi ja sama mies – Joseph Carter. Mutta mitäpä olisi elämä ilman anteeksiantoa ja toisia mahdollisuuksia. Kolmen naisen ja yhden miehen yhtälössä lopputulos ei vain voi miellyttää kaikkia. Kuka löytää rakkauden ja kenen sydän särkyy?

Beth O'Leary on englantilainen menestyskirjailija, jonka tavaramerkkejä ovat terävä huumori, todentuntuiset hahmot ja sydäntäraastava romantiikka. Hänen esikoisteostaan Kimppakämppää on myyty maailmanlaajuisesti yli miljoona kappaletta, ja Vaihtokaupan elokuvaoikeudet on myyty Steven Spielbergin tuotantoyhtiölle. O'Leary kirjoittaa kirjojaan Hampshiren maaseudulla seuranaan huonosti käyttäytyvä kultainennoutaja.



3.7

898 arvosanaa

Miia

21.2.2024

Sekainen, en päässyt kärryille. Kuuntelin alle 2t.

Jenni

15.2.2024

En päässyt kärryille kirjan juonesta tai henkilöistä. Vaikutti tylsältä, irralliselta ja pomppivalta. Eri kertojien tarinat tuntuivat sekavilta enkä saanut selvää kuka oli kukakin ja teki mitä. Ei toiminut ainakaan äänikirjana minulle. Jätin monen tunnin pakkokuuntelun jälkeen lopulta kesken. Kirjan kuvauksen perusteella vaikutti hyvältä ja kirjailijan aiemman kirjan perusteella odotin paljon enemmän. Ehkä luettuna olisi voinut toimia.

Ami

21.10.2023

Ei auttanut eri lukijat eri hahmoille, meni sekaisin kenen tarinaa nyt jatketaan. Ajoittain pitkästyttävä