(22)

Himoshoppaaja korjaa potin

äänikirja


Himoshoppaaja-sarjan kahdeksas osa!

Himoshoppaaja tien päällä tärkeässä pelastusoperaatiossa.

Hauskanpitoa ei voi välttää, kun Becky Bloomwood ja hilpeä joukko rakasta perhettä ja ystäviä (vihamieskin kyydissä!) lähtevät etsimään Beckyn kadonnutta isää. Isä Graham vain salamyhkäisesti totesi, että hänen "pitää hoitaa yksi juttu" ja sitten teki katoamistempun pienessä porukassa. Naiset ovat vakuuttuneita, että kadonneet ovat vähintäänkin hankkiutuneet hengenvaaraan. Becky tuntee raastavaa syyllisyyttä laiminlyötyään isäänsä Los Angelesin kiihkeässä menossa, lisäksi Becky uumoilee että pitkäsäärilunttu, Alicia, uhkaa hänen ja Suzen ystävyyttä. Las Vegasissa on otettava valtava riski. Se ei pelaa joka pelkää.

Himoshoppaaja-sarjan osat ovat 1. Himoshoppaajan salaiset unelmat, 2. Himoshoppaaja vierailla mailla, 3. Himoshoppaajan ratkaiseva askel, 4. Himoshoppaajan sisko, 5. Himoshoppaajan vauva, 6. Minishoppaaja, 7. Himoshoppaaja tähtien tiellä, 8. Himoshoppaaja korjaa potin

Sophie Kinsella (oikealta nimeltään Madeleine Wickham, s. 1969, Lontoo) on englantilainen bestsellerkirjailija. Ennen kirjailijaksi ryhtymistään hän opiskeli Oxfordissa ja toimi taloustoimittajana. Kinsella tunnetaan huippusuosituista chick lit -romaaneistaan ja erityisesti Himoshoppaaja-sarjastaan.


Lukija: Elsa Saisio
Kesto:

3.9

22 arvosanaa

Johanna

12.9.2023

Lukijan vaihtuminen häiritsi, kun edelliset kirjat olleet yksi ja sama. Tarina hieman poukkoileva ja ei niin hyvä kuin sarjan aikaisemmat kirjat

Minna

18.7.2023

Lukija pilasi paljon. Todella harmillista ettei ollut samaa lukijaa kuin aiemmissa kirjoissa. Todella ärsyttävää oli lausunta, kuten "Lyyk" mikä häiritsi.Mutta tuotakin paljon suurempi vika oli Beckan luoteen muuttaminen puhetavalla. Aiemmin hän oli paljon sydämmellisempi ja herttaisempi. Tällä lukijalla paljon ikävämpi ja kärkkäämpi.