(38)

Henkimaailma kanssani

e-kirja


Mitä henkimaailma mielestäsi on? Tarkoitetaanko sillä enkeleitä tai edesmenneitä rakkaitasi? Tiedostatko henkimaailmaan kuuluvan "toisen puolen"? Pelottaako jokin siinä sinua? Entä näetkö asioita, joita muut eivät näe? Kirja sisältää tietoa, josta ei puhuta ääneen hulluksi leimautumisen pelossa.

Onko elämäsi ollut pelkkää selviytymistä, ahdistusta ja huonoa onnea? Jos vastaat kyllä, rukouksiisi on voitu vastata tämän kirjan myötä. Kirjasta saat kattavaa tietoa siitä, mitä henkimaailman toinen puoli sisältää ja kuinka se voi vaikuttaa elämääsi. Ennen kaikkea kirja tarjoaa sinulle tietoa siitä, kuinka tilanteeseen saa helpotusta - mahdollisesti jopa omin voimin. Kirjassa on ennennäkemättömän laajaa tietoa ja vinkkejä henkimaailman kanssa kulkijoille.

"Laivat eivät uppoa sen takia, että vesi on niiden ympärillä. Ne uppoavat, koska vesi pääsee laivan sisälle. Älä anna ulkopuolisten asioiden päästä sisällesi, koska ne upottavat sinut. Pidä puolesi ja rakasta itseäsi. Arvosta sitä kuka olet ja mikä on tehtäväsi."

-Vanha sanonta



4.1

38 arvosanaa

Santeri

18.9.2022

Oli todella mielenkiintoinen kirja ja auttoi avaamaan asioita joista on jonku verran jo valmiiksi tietänyt.

Merja

1.3.2022

Alku oli pelottava, mutta onneksi Heta kannusti lukemaan loppuun.

Johanna

5.4.2021

Kirja vei totaalisesti mennessään. Ahmin suorastaan ja sitten lopussa piti säästellä, ettei lopu liian aikaisin. Luin kahdesti 😍