(1364)

Heinähattu, Vilttitossu ja Littoisten riiviö

äänikirja ja e-kirja


Heinähattu saa päähänsä, että Vilttitossua suositaan Kattilakosken perheessä. Kun Vilttitossu vielä voittaa huijaamalla urheilukilpailut, Heinähatun mitta on täysi. Hän ryhtyy puhumattomaksi. Lopulta Heinähattu huomataan ja lähetetään naapuriin, Alibullenin neitien taikina-, kukka- ja vesiterapiaan. Kattilakosken perhe seuraa hoitoa jännittyneenä: joko puhetta alkaa tulla? Samaan aikaan poliisit Isonapa ja Rillirousku etsivät herkeämättä salaperäistä Littoisten riiviötä. Johtolangat viittaavat Heinähattuun. Pitääkö hänen alibinsa?

Sinikka ja Tiina Nopola tunnetaan ennen kaikkea humoristisista lastenromaaneistaan, mm. supersuosituista Risto Räppääjistä. Heidän kirjojensa julkaisuoikeuksia on myyty lukuisiin maihin, mm. Kiinaan, Japaniin ja Brasiliaan. Salla Savolaisen lastenkirjakuvituksia rakastetaan myös ympäri maailman.


Lukija: Vuokko Hovatta
Kesto:

4.5

1364 arvosanaa

Lapsi3

1.2.2024

Tosi hyvä kirja!🤩 oon kuunnellut kaikki Heinähatut ja vilttitossut ainakin kymmenen kertaa!🤩🤩🤩🤩✨✨💫✨⭐️✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩

Arto

10.1.2024

Fantsua!

Saimi

7.1.2024

Best