(248)

Harry Potter ja kirottu lapsi Osat yksi ja kaksi (Vain harjoituskäyttöön)

e-kirja


On kulunut yhdeksäntoista vuotta siitä, kun Harry Potter, Ron Weasley ja Hermione Granger pelastivat velhomaailman, ja nyt he tekevät paluun mitä ihmeellisimmän seikkailun myötä. Seuranaan heillä on urhea uusi sukupolvi, joka on juuri saapunut Tylypahkan noitien ja velhojen kouluun. Samalla kun Harry painiskelee menneisyytensä kanssa, joka ei suostu jäämään unholaan, hänen nuorin poikansa Albus kamppailee taakkanaan perheen perintö, jota hän ei koskaan halunnut. Kun menneisyys ja nykyisyys törmäävät, sekä isä että poika joutuvat läpi ajan vievään taistoon salaperäisiä voimia vastaan tulevaisuuden ollessa vaakalaudalla.

J.K. Rowlingin, John Tiffanyn ja Jack Thornen alkuperäistarinaan perustuva Harry Potter ja kirottu lapsi on palkitun West End ‑tuotannon täydellinen ja lyhentämätön käsikirjoitus.



4.1

248 arvosanaa

Meea

24.3.2024

Fantastinen kirja. Jos mietit lukemista niin todellakin suosittelen. Myös kaikki muut potterit kannattaa lukea. Asiasta toiseen. Mulla on oma podcast ja haluisin saada 50 seuraajaa nii voisitteko auttaa mua siinä? Podin linkki: https://spotify.link/br1DGTlieIb Podin löytää spotifystä nimellä Soturikissat Kuuturkin silmin. (laitoin sen tähän ku en tiiä toimiiko toi linkki) En kerjää seuraajii mut kaikki ei välttis tiiä mistä podeja voi kuunnella ilmatteeksi. Toivottavasti meet kuuntelee. Moikkaaaa😅

Manipro

11.3.2024

Tosi hyvä❤️‍🔥 toivon että tulee myös äänikirjana🎧

Inka

2.3.2024

En oo vielä kokonaan lukenut, mutta tää on todella hyvä😺