(183)

Hannibal

äänikirja ja e-kirja


Maailman tunnetuimman psykopaatin tarina

”Herkeämätön... loppumattoman kammottava. Viisisataa nopeatempoista sivua, joilla jokainen hengähdystauko on vain tulevan tiukan toiminnan esinäytös... Hannibal puhuttelee mielikuvitusta, tunnetta, intohimoja, yleviä ja alhaisia tuntoja.” Los Angeles Times

Sarjamurhaaja Hannibal Lecter on ollut kadoksissa seitsemän vuotta. FBI-agentti Clarice Starlingin ura on syöksykierteessä. Kun epäonnistunut huumeratsia nousee otsikoihin ja Starling kansakunnan silmätikuksi, Lecter lähettää hänelle myötätuntoisen kirjeen. FBI lähettää Starlingin etsimään Lecteriä, jota jahtaa verinen kosto mielessään myös Mason Verger. Missä Lecter piilottelee, ja kuinka hänestä tuli Kannibaali-Hannibal?

Thomas Harrisilta on julkaistu kuusi romaania, ja häntä pidetään nykyaikaisen kauhutrillerigenren uranuurtajana. Harris on onnistunut luomaan legendaarisia hirviöitä, joiden kauheus ei kumpua yliluonnollisuudesta vaan jostain paljon pelottavammasta - ihmisyyden pimeimmästä ytimestä. Harris viettää hahmojaan rauhallisempaa elämää Floridassa ja tekee vapaaehtoistyötä merilintujen suojelemisen parissa.



4.2

183 arvosanaa

Anonyymi

3.11.2023

loppu olikin yllättksellisempi kuin kuvittelinkaan

Jenni

24.10.2023

lukija loistava

Anonyymi

22.5.2023

Miellyttävä lukija. Tarinassa oli helppoa pysyä mukana, hyvin kuvailtu miljöö ja tapahtumat