(1424)

Halen

äänikirja ja e-kirja


Första delen i serien Olofströmsmorden – en isande berättelse om livsval, hämndbegär och att kunna gå hur långt som helst för dem man älskar.

Jacob återvänder hem till Olofström efter många år i London. Hans farmor, som alltid har funnits där för honom, behöver hans hjälp och han får ett lärarjobb på sin gamla högstadieskola. Uppväxten i den lilla arbetarstaden var långt ifrån enkel, och han gör sitt bästa för att tränga undan de mörka minnena. Men när Elliot, en av hans elever, försvinner och klasskompisen My verkar veta mer än hon vågar säga, blir det allt svårare att hålla det förflutna på avstånd. Någon vill tonåringarna illa, men varför? Jacob börjar söka efter sanningen. Jakten leder honom oundvikligen hela vägen tillbaka till barndomen och den vackra men förrädiska sjön Halen.

EMMA OLOFSSON är född i Malmö men numera bosatt i Olofström i Blekinge. Hon har en bakgrund som lärare, debuterade 2020 som deckarförfattare och har snabbt blivit en stor favorit bland läsarna. Halen är första fristående boken i hennes nya serie Olofströmsmorden.


Lukija: Magnus Roosmann
Kesto: