(0)

Föräldrar för framgång – Sätt guldkant på ditt barns idrottsupplevelse

e-kirja


Prestationsångest sätter stopp för många unga idrottare, de tappar lusten för sin sport och väljer att sluta. Tränaren spelar en stor roll för att motivera och stödja, men även du som förälder är mycket viktig för barnet i alla olika sportaktiviteter.

I Föräldrar för framgång ger Barbro Sundberg, mental tränare och coach, exempel på vinnande föräldrabeteende. Boken innehåller bland annat intervjuer med arton idrottsstjärnor om deras relation till sina föräldrar under uppväxten och den tidiga karriären, bland andra Anna Östling, Anders Limpar, Stefan Lövgren och Tina Thörner.

Läsaren får inblick i vad som ligger till grund för ett framgångsrikt idrottande hos barn och unga, som inte nödvändigtvis måste leda till medaljer, men som definitivt skapar en känsla av att idrott är kul!

Barbro Sundberg, född 1956, bor i Stenungsund och driverföretaget Personal Wellcare. Hon är utbildad till idrottslärare, Mental Sports Trainer och ICC-Coach och har lång erfarenhet som mental tränare och coach. Barbro är flitigt anlitad som föreläsare och expert kring hälsofrågor.