(690)

Faktojen maailma: Asiat ovat paremmin kuin luulet

äänikirja ja e-kirja


Kun meiltä kysytään maailman tilasta, vastaamme aina väärin. Jopa niin väärin, että satunnaisesti vastaava simpanssi päihittää opettajat, toimittajat, investointipankkiirit ja Nobel-palkitut.

Kansainvälisen terveydenhuollon professori ja rakastettu luennoitsija Hans Rosling - yhdessä Ola Roslingin ja Anna Rosling Rönnlundin kanssa - esittelee 10 vaistoa, jotka vääristävät maailmankuvamme. Vaikka meillä on kaikki tieto saatavillamme, meitä ohjaavat muun muassa pelko, draamahakuisuus ja yleistämisen tarve.

Faktojen maailma on inspiroiva ja hämmästyttävä tietokirja täynnä koskettavia tarinoita. Rosling jakaa tietonsa globaalin terveyden voittokulusta oivaltavasti, selkeästi ja viihdyttävästi.


Lukija: Juhani Rajalin
Kesto:

4.3

690 arvosanaa

Maria

6.1.2024

Faktaa hyvällä ja realistisella tavalla maailman tilasta. Tämänkin jälkeen maailma on muuttunut, mutta tässäkin tilanteessa huomaa että historia toistaa itseään.

aki

11.7.2023

Kirja, 5 tähteä. Lukija 5 tähteä Aki👍.

Joonas

27.6.2023

Eipä tätä kannata kuunnella, otava suuressa viisaudessaan pimittää nykyään kuvat ja kaaviot, joita olisi pitänyt voida seurata. Lukekaa e-kirja, sekin on tässä tarjolla, siinä on kuvat sun muut... Tähdet liittyvät palvelukokonaisuuteen, luen kirjan sitten myöhemmin. Kyllä täälläkin voitaisiin olla hereillä tämmöisten kanssa. Ei voi lukea e-kirjaa samalla kun kuuntelee äänikirjaa, huoh.