(157)

Elämäni miehet

äänikirja ja e-kirja


Voiko itsetunnon rakentaa vuoteen kautta?

Kohuttu ja koskettava esikoisromaani Soniasta muistelemassa elämänsä miehiä – ja niitä paria naista, joiden kanssa hän on mennyt vuoteeseen.

Sonia on nuori oikeustieteen opiskelija, jossa on ripaus maailmanparantajaa. Hän juhlii mielellään ja harrastaa mielellään myös seksiä.

Sonia kohtelee miehiä kaltoin ja tulee kaltoin kohdelluksi, hän rikkoo rajoja etsiessään suhdetta, jolla olisi merkitystä, ja pohtii samalla miksi seksin pitäisi olla merkityksellistä. Sonia hakee kuitenkin nautintoa, mutta kaipaa ennen kaikkea hyväksyntää, sillä hänen on vaikea hyväksyä itseään.

Sonian elämän välityksellä Sofia Rönnow Pessah onnistuu näyttämään arvomaailmamme paljaana, sellaisena kuin se pinnan alla on.

Sofia Rönnow Pessah (s. 1989) toimii juristina Tukholmassa. Hän on erikoistunut pakolaiskysymyksiin. Elämäni miehet on Rönnow Pessahin esikoisteos ja se on herättänyt kiivastakin keskustelua Ruotsissa.



3.1

157 arvosanaa

Hanna

13.11.2021

Surullisen samaistuttava teos. Mielenkiintoinen naisen näkökulma satunnaiseen seksiin ja pahoinvoiviin ihmissuhteisiin.

Tuomas

21.10.2021

Synkkää kerrontaa

Terhi

21.9.2021

Kirjoittaja pääsi hyvin asiansa ytimeen. Teki kuuntelemisen helpoksi ja ymmärrettäväksi. Oman itsensä etsiminen ja totuus syvimmistä ajatuksista seksin suhtee tuli tavallaan raadollisestikin esille. Kirjoittaja osasi hienosti pukea sanoiksi ajatukset jotka ovat osalle varmasti ahdistavia. Lukia oli hyvä.