(33)

Elämäni ennen kuolemaa

äänikirja ja e-kirja


Elämäni ennen kuolemaa kertoo 15 suomalaisen kokemuksista elämän rajallisuuden kohtaamisessa. Kirja koskettaa lukijoitaan voimakkailla elämäntarinoillaan. Kuoleman kynnyksellä tai läheisen vaikean kriisin edessä ihminen joutuu punnitsemaan, mikä on minkäkin arvoista. Mitä jää kun lähden? Tai jos saan toisen mahdollisuuden, kuinka haluan sen käyttää?

Tarinansa kertovat mm. päihdeongelman kanssa kamppailleet muusikot Jussi Kinnunen (Hassisen Kone, Ismo Alanko Säätiö) ja Ville Laihiala (Sentenced, Poisonblack), Mikkelin vuoden 1986 räjähdyksessä loukkaantunut poliisi Jussi Makkula, entinen base-hyppääjä Iiro Seppänen ja vammaislumilautacrossin maailmanmestari Matti Suur-Hamari.


Lukija: Miia Nuutila
Kesto:

3.6

33 arvosanaa

mari

25.5.2023

Sekavasti poukkoillen kirjoitettu. Rankkoja tarinoita

Santtu

3.3.2023

Aihe on kovin kiinnostava, mutta käsittelytapa teki siitä raskasta kuunneltavaa. Liki kaikkien ihmisten kohtaloissa oli joku ulkopuolinen paha, lääkärit, lääketiede, poliisi, oikeuslaitos tai vakuutusyhtiö, joka teki heidän elämästään onnetonta. Ihmisten tuska sairauden tai tapaturman jälkeen ja sen tuskan kanssa eläminen ja siitä toipuminen olisi kiinnostanut, mutta niihin ei paneuduttu kunnolla.