(504)

Elämä oli laiffii: Matti Nykänen 1963-2019

äänikirja ja e-kirja


Kattava ja koskettava teos suomalaisia hämmästyttäneestä miehestä, jonka traagista sielunmaisemaa vain harvat oppivat ymmärtämään

Mäkihyppylegendan dramaattisessa elämässä sattui ja tapahtui - ja paljon jäi julkisuudelta piiloon. Kirja kuljettaa lukijan mäkitorneihin sekä keikkalavojen taakse ja piirtää rehellisen kuvan Matti Nykäsestä hyvine ja huonoine puolineen.

Teos perustuu laajaan arkistomateriaaliin, tekijöiden omiin tietoihin ja kokemuksiin sekä suureen määrään Nykäsen läheisten, ystävien ja kilpakumppanien haastatteluja.


Lukija: Petri Hanttu
Kesto:

4.0

504 arvosanaa

joni

28.10.2023

Erittäin hyvin laadittu kirja. Kattava teos. Onneksi vuoropuhelua ei ole muutamia lauseita enempää. Sen verran paljon on junttimaista kiroilua näitä lausahduksia tekstiä köyhdyttämässä ja kirjailijan sanavaraston puuttellisuutta korostamassa jotta siitä ja lukuisista kirjoitusvirheistä lähtee pari tähteä pois. Kyllä käytöstavat pitäisi löytyä eli tietty suodatin vaikka kirjoittaakin "elävää elämää".

Eeva

21.2.2023

Tämä oli hyvin tehty elämänkerta. On helpottavaa olla tavis. Lahjakkaiden ihmisten elämä voi olla monella tavalla vaikeaa. Äänikirjan lukija oli erinomainen.

Kirsti

3.11.2022

Rehellinen,hyvin kerrottu,liikuttva. totuudenmukainen, jossa ei syyllisyetty,ei tuomittu. Matti oli aito,rehellinen luonnonlapsi,joka eli elämänsä,löysi onnen. Hän rakasti ystäviään,läheisiään. Ei ollut elävänä kuollut,kuten me monet olemme. Rauha Matin sielulle.