(460)

Elämä jota en odottanut

äänikirja ja e-kirja


Pakahduttava kolmiodraama.

Lapsettomuus, ero, tutustuminen entisen miehen nykyiseen puolisoon. Rakastetun tekijän uutuus kuvaa ihmissuhteiden verkkoa eläytyvästi ja viisaasti.

Senja on eronnut tuloksettomien lapsettomuushoitojen jälkeen. Hänen ex-miehensä Sami on löytänyt uuden ja nuoremman puolison Nooran. Kun Noora astelee Senjan vaateliikkeeseen, syntyy kiusallisesta kohtaamisesta hauras ystävyys. Kestääkö se, kun selviää, että Noora on raskaana?

Herkkävireisen ja tarkkanäköisen kerronnan taituri Annamari Marttinen näyttää romaanissaan, kuinka yllättävää elämä toisinaan on. Elämä jota en odottanut seuraa myötätuntoisesti kolmen ihmisen kipuilua uuden edessä. Voivatko asiat koskaan olla hyvin, kun kaikki uusi tuntuu vaikealta ja epävarmalta?

Annamari Marttinen on tunnettu elämänmakuisista ja voimaannuttavista romaaneistaan. Hänen edellinen romaaninsa Häiriömerkintä (2020) keräsi valtavasti kehuja totuudenmukaisesta ja ravistelevasta tarinastaan, joka kuvasi perheenäidin kamppailua talousvaikeuksien keskellä. Marttinen on saanut lukiolaisten myöntämän Nuori Aleksis -palkinnon romaanistaan Korsetti (2018).


Lukija: Rosanna Kemppi
Kesto:

3.7

460 arvosanaa

Tiina

9.1.2024

Elämänmakuinen tarina ja luonteva kerronta. Hyvä lukija!

Heidi

15.12.2023

Helppo kuunneltava kirja

Anonyymi

15.8.2023

😍