(984)

Ella ja kaverit juhlatuulella

äänikirja


Ella-kirjat täyttävät viisitoista vuotta. Kirjasarjan teini-ikä ei kuitenkaan näy sankareissa itsessään, vaan he jatkavat elämää ja iloa pirskuen toisella luokalla kuten tähänkin saakka. Juhlakirjassa on kolme Ella-tarinaa, joista kaksi on aiemmin julkaistu Tammen Kultaisessa lukukirjassa ja kolmas on täysin uusi, vain juhlakirjaa varten kirjoitettu. Tarjolla on taas täysi annos vauhtia, seikkailua ja kanaviillokkia.

Opettajalla on syntymäpäivät, Tiina keksi. Eikä meillä ole hänelle lahjaa, minä kauhistuin. Annetaan Pate, Tuukka ehdotti.Tuukka on nero. Opettaja ilahtuisi varmasti, kun saisi oman oppilaan, jota voisi opettaa iltaisinkin.

Kirjan hauska ulkoasu ja Mervi Lindmanin värikkään humoristiset kuvat tekevät juhlakirjasta herkullisen kokonaisuuden.Pakollista hankittavaa kaikille Ella-faneille!

"Ellan ja hänen luokkakavereidensa kielellisiin koukkuihin tarttuu helposti aikuinenkin lukija. Välillä äitiä naurattavat eri kohdat kuin lapsia, välillä nauru on yhteistä." – Eeva Laine, Hämeenkyrön Sanomat 28.10.2010


Lukija: Lotta Kuusisto
Kesto:

4.5

984 arvosanaa

Tii

3.3.2024

Hyvä satu

Juuli:))))

9.7.2023

Tää on sairaan hyvä kirja + kirjasarja!!!!♡♡♡♡♡♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎♡♥︎♥︎♥︎♡♡♡

Sara

15.5.2023

Hyvä kun kaikki laittaa positiivista palautetta