(104)

Elina ja Sofia. Uskalla loistaa!

äänikirja ja e-kirja


Loista niin arjessa kuin isoilla estradeillakin!

Suosikkitubettajat Elina ja Sofia johdattavat sinut esiintymistaitojen pariin.

Kauhistuttaako esiintyminen vai nautitko esilläolosta? Miten esiintymistä voi harjoitella ja miten siihen voi valmistautua? Minkälainen esiintyjä juuri sinä olet? Mitkä ovat sinun vahvuutesi esiintyjänä ja miten voit kehittää niitä lisää? Mikä auttaa, jos jännittää? Voiko moka olla mahdollisuus? Esiintyminen on paljon muutakin kuin näyttelemistä tai lavalla oloa. Kun tervehdit kaupan kassaa, esittäydyt uudelle henkilölle, haet musiikkiluokalle tai pidät koulussa esitelmän kaikki on esiintymistä! Elina ja Sofia ovat nuoresta iästään huolimatta esiintymisen konkareita. Tässä kirjassa he kertovat omia kokemuksiaan ja vinkkejään sekä innostavat ja kannustavat sinua esiintymään juuri sinulle sopivalla tavalla. Koska he halusivat antaa sinulle parhaat mahdolliset vinkit, he pyysivät mukaan näyttelijä, muusikko ja laulunopettaja Reeta Vestmanin, joka myös on esiintymisen rautainen ammattilainen. Tämän kirjan avulla uskallat loistaa niin arkielämän esiintymisissä kuin isoilla lavoillakin!

Elina ja Sofia ovat lahtelaiset tubettajasiskokset, joiden kanavalla on yli 130 000 tilaajaa. Tytöt tunnetaan positiivisesta asenteestaan, ja heidän kirjansa ovat saaneet kymmeniätuhansia lukijoita ja kuuntelijoita.

Aura Marttinen on paitsi Elinan ja Sofian äiti myös työyhteisövalmentaja, joka auttaa tiimejä kehittämään vuorovaikutustaitoja ja parantamaan ryhmädynamiikkaa sekä yksilöitä löytämään vahvuutensa, myös esiintyjinä. Aura on kannustanut Elinaa ja Sofiaa pienestä pitäen esiintymään ja tukenut heitä omien vahvuuksien ymmärtämisessä.

Reeta Vestman on näyttelijä, muusikko ja laulunopettaja. Hän on esiintynyt niin teatterien lavoilla, Linnan juhlissa kuin maailman isoimmilla rockfestivaaleillakin.

Kirjan on kuvittanut kansainvälisesti arvostettu Anthony Conley.



4.0

104 arvosanaa

osku

19.3.2024

Voisin hakata nää pikku lapset jotka kuuntelee tän

😻🩷_Sevive_

17.1.2024

En tykänny ku Elina ja Sofia on 👉🏻💩

L

29.6.2023

Tää oli ihana