(0)

Där vägar möts

e-kirja


När Alicia var tolv utsattes hon för en brutal våldtäkt och blev med barn. Full av skam dolde hon graviditeten tills det var för sent. Barnet adopterades bort direkt efter födseln och sedan dess har Alicias liv varit i spillror. Utan hopp om framtiden planerar hon sitt självmord och inväntar bara rätt tillfälle.

Axel har levt ett hårt liv. 75 år gammal och djupt nere i sitt missbruk sitter han på en bänk i en park och undrar vart det gick snett. Han har alltid varit snäll och naiv och därför råkat hamna i olustiga situationer som resulterat i långa fängelsestraff.

Alicia och Axel, två trasiga människor utan något uppenbart gemensamt, kommer snart att mötas på ett sätt ingen av dem någonsin hade kunnat föreställa sig ...

Bruno Netzell, född 1939, är en svensk författare som skriver deckare, thrillers och spänningsromaner. 2011 vann han Piratförlagets manustävling med sin bok "Mobbing" med motiveringen att den var spännande, underhållande och fångar läsarens intresse, egenskaper som även genomsyrar hans övriga böcker!