(9)

DRÖMTYDNING (Epub2)

e-kirja


EBOK, Epub2-format

ISBN 9789188757340

I alla tider har vi funderat över våra drömmars betydelse. Vi söker efter ledtrådar till det som komma skall eller försöker förstå vad som gör drömmarna så absurda.

I detta drömlexikon kan du slå upp en mängd olika ting och företeelser för att tyda de symboler du ser i dina drömmar. Allting för att du ska förstå dig på dig själv bättre.

Recensioner:

"Att analysera drömmar är spännande och du kan lära dig mycket om dig själv(...) Ett bra sätt att få koll på sina drömmar är att skriva drömdagbok. Du har boken intill sängen och så fort du vaknar på morgonen skriver du upp vad du drömt och kan analysera drömmen. Du kan skriva i ett vanligt anteckningsblock - men om du vill föra en riktig loggbok över dina drömmar kan du investera i den nya boken Drömjournalen(...)

Topphälsa, Maj 2019

"Skriv ner dina drömmar direkt på morgonen för att tolka dina nattliga resor!"

Hälsa & Fitness, 11 juni, 2019

"Visste du att vi sover en tredjedel av våra liv? Under sömnen jobbar vårt undermedvetna. Kanske försöker dina drömmar tala till dig? (...) I "Drömjournalen" kan du föra drömdagbok och slå upp olika drömmars betydelse i ett drömlexikon.

Tidningen Nära, 28 augusti, 2019

"Om du drömmer att du blir jagad kan det betyda att du försöker fly från dig själv, åtminstone om man får tro boken Drömjournalen- Tolka dina drömmar & hitta svaren i ditt undermedvetna. Här får du hjälp att tolka dina drömmar på ett enkelt och spännande sätt."

Aftonbladet Söndag, 15 september, 2019