(71)

Don Tami: My Story

äänikirja


Don Tami, Juhani Tamminen, on tuttu mies jokaiselle jääkiekon ystävälle. Tamminen on vuosien saatossa pelannut itse jääkiekkoa, valmentanut ja toiminut myös kommentaattorina. Mutta miten Tammisen elämä alun perin kietoutui jääkiekon ympärille? Don Tami – My Story on laaja elämäkerta Juhani Tammisesta. Se kertoo Don Tamin tarinan aivan alusta saakka. Miksi Don Tami alkoi jo pikkupoikana organisoida taloyhtiön pihapelejä? Entä kuka on ollut merkityksellisin ihminen Tammisen uran kannalta? Mukana on myös tarinoita Don Tamin tuttavien suusta. Mitä esimerkiksi Antero Mertaranta ajattelee Juhani Tammisesta?

Juhani Tamminen (s. 1950) on jääkiekkoilija, valmentaja ja kommentaattori. Hän on kirjoittanut myös kirjoja jääkiekosta ja valmentamisesta.

Mauri Nurmi on moottoriurheiluvaikuttaja ja Mistake Media -kustantamon tuottaja. Hän on kirjoittanut useita urheiluaiheisia kirjoja.


Lukija: Jari Nissinen
Kesto:

3.1

71 arvosanaa

Olli

16.2.2024

Aivan hirveää kuunneltavaa. Ketä kiinnostaa, onko Tami Tamminen tavannut kenet vuonna 1995? Kirjan nimi voisi olla Narsistin narinat, ei Tamin tarinat (story).

Aki

18.9.2023

Minä minä minä tein kaksi maalia vuonna 1971.

Anonyymi

1.8.2023

yksi huonnoimmista ja sekavimmista kirjoista mitä olen hetkeen kuunnellu