(128)

Demi-Sec

äänikirja ja e-kirja


Turussa ammutaan poliisi ja syyllinen pakenee maasta. Kansainvälinen huumebisnes kukoistaa Luxemburgissa.

Komisario Anna Mäki päättää lentää Luxemburgiin siskonsa kutsumana, mutta rikokset eivät jätä häntä rauhaan edes lomalla. Pian hän näkee tutun rikollisen, ja siskon miehen tekemä löytö ajaa Mäen armottoman huumebisneksen syövereihin. Kuinka Turun poliisimurhaaja ja Luxemburgin ammattirikolliset liittyvät toisiinsa? Miten komisario Anna Mäki selviää rikosvyyhdin keskellä kun henkilökohtainen elämä on palasina, eikä ympärillä ole ketään, johon voisi luottaa?

Demi-Sec on Komisario Anna Mäestä kertovan sarjan toinen osa.

Max Manner on menestynyt turkulainen rikoskirjailija, joka asuu nykyään Luxemburgissa. Manner on Nordic Noir -fani, jonka kirjojen aiheita ovat kansainvälinen rikollisuus ja sarjamurhaajat. Kirjojen tapahtumat sijoittuvat usein Turkuun sekä eri puolille Eurooppaa.



3.3

128 arvosanaa

Ritva

26.2.2021

Väkisin kuuntelin ja pakko oli pistää poikki. Lukija täysin väärä valinta tälle kirjalle. Sopisi paremmin lukemaan keskiajasta kertovasta lemmen lurituksesta. Lukija sai kirjan kuulostamaan jonkun lapsen tekeleeltä. Valitettavasti. Tosin kirjan naiskomissaari tuntuu tyhmältä kanalta ja pillittäjältä joka sekin sai ärsyyntymään. Liekkö kirjailijan tarkoitus , tiedä häntä.

A

14.10.2020

Jätin kesken. Liian naiivi poliisihahmo ei ole uskottava!