(1775)

Bridgerton: Salainen sopimus

äänikirja ja e-kirja


Bridget Jones kohtaa Jane Austenin Bridgertonin perheen tarinassa!

Astu Bridgertonin taianomaiseen maailmaan ja tapaa kahdeksan sisarusta 1800-luvun alun Englannissa. Romanttisen pukudraaman huippusarja on tulossa myös Netflixiin syksyllä 2020.

Herttua Simon Basset on päättänyt välttää avioliiton kahleet hinnalla millä hyvänsä. Avuksi löytyy parhaan ystävän sisar Daphne Bridgerton - jos he esiintyisivät rakastavaisina, Simon saisi olla rauhassa ja Daphnea tavoittelisivat kaikki. Mutta tanssiaisten pyörteissä Daphnen alkaa olla vaikea muistaa, että koko romanssi on vain teeskentelyä. Pystyisikö Daphne muuttamaan herttua Simonin mielen?

Bridgertonin sisaruksista kertova kirjasarja on kahdeksanosainen. Tuleva Netflix-sarja on tuonut kirjailija Julia Quinnin ja Bridgertonin sisarussarjan kaikkien tietoisuuteen. Sarjan tuottaja on Shonda Rhimes, joka tunnetaan mm. Greyn anatomiasta.

Yhdysvaltalainen Julia Quinn (s. 1970) opiskeli taidehistoriaa Harvardissa ja päätti sen jälkeen ryhtyä lääkäriksi. Hän ehti kuitenkin saada kustannussopimuksen ennen opintojensa alkua. Quinnin romanttiset historialliset romaanit, joista tunnetuin on Bridgerton-sarja, ovat maailmanmenestyksiä. Bridgerton-kirjoihin perustuva tv-sarja on Netflixin historian katsotuimpia.


Lukija: Anniina Piiparinen
Kesto:

4.0

1775 arvosanaa

Minttu

27.1.2024

Sarja on parempi. Dynaamisempi koska tässä oli poistettu lähes kaikki muut hahmot kun sarjassa seurataan useaa. Tässä vain Daphne ja Simon ja Daphnen veljet vähän.

Sari

17.11.2023

Historian havinaa, vahvaa rakkautta ja kevyttä lukemista/kuuntelemista.

Sirkka

27.9.2023

U