(1438)

Bridgerton: Naamiaisten kaunotar

äänikirja ja e-kirja


Rakkautta yli säätyrajojen

Astu Bridgertonin taianomaiseen maailmaan ja tapaa kahdeksan sisarusta 1800-luvun alun Englannissa. Romanttisen pukudraaman huippusarja on suurmenestys myös Netflixissä! Sarjan kolmannessa osassa tuntematon kaunotar vie Benedict Bridgertonin sydämen naamiaisissa - ja katoaa ennen puoltayötä.

Sophie Beckett on nuori, kaunis ja rutiköyhä. Aatelismiehen aviottomana tyttärenä hän raataa sukulaisten palvelijana, ja tulevaisuus näyttää synkältä. Kun tarjoutuu tilaisuus livahtaa salaa Bridgertonien naamiaisiin, Sophie ei voi vastustaa kiusausta - katastrofaalisin seurauksin. Benedict Bridgerton on kyllä kuin unelmien prinssi, mutta tätä tuhkimoa ei prinssi tule noutamaan kotoa. MItä vaihtoehtoja on palvelustytöllä, joka rakastuu aatelismieheen? Ja haluaako edes unelmien prinssi hänen parastaan? Suositun sarjan kolmannessa osassa luokkaerot heittävät varjoja palavan rakkauden ylle 1800-luvun alussa.

Yhdysvaltalainen Julia Quinn (s. 1970) opiskeli taidehistoriaa Harvardissa ja päätti sen jälkeen ryhtyä lääkäriksi. Hän ehti kuitenkin saada kustannussopimuksen ennen opintojensa alkua. Quinnin romanttiset historialliset romaanit, joista tunnetuin on Bridgerton-sarja, ovat maailmanmenestyksiä. Bridgerton-kirjoihin perustuva tv-sarja on Netflixin historian katsotuimpia.


Lukija: Anniina Piiparinen
Kesto:

4.3

1438 arvosanaa

Katja

24.3.2024

Alun tuhkimo kopio ärsytti liian paljon. Ihan luettava.

Tuula

9.10.2023

Tykkäsin

Sippe

30.6.2023

Leppoisaa kuunneltavaa