(102)

Barbie och valpjakten

äänikirja


Barbie och hennes systrar reser till en tropisk ö för att delta i en danstävling. Med sig har de sina busiga valpar. När de kommer fram till ön har Barbie en överraskning till sina systrar men mitt i allt det roliga går någonting fel och valparna försvinner! Samtidigt närmar sig starten för tävlingen. Kommer Barbie och hennes systrar kunna hitta valparna i tid för att hinna tillbaka innan tävlingen börjar?

Följ med på fantastiska äventyr med Barbie och alla hennes vänner! Lös mysterier om hemliga dörrar, havsmonster och flaskpost, fånga skurkarna som hemlig agent, sjung i Barbies rockband, fira Chelsea’s födelsedag i Dreamtopia och flyg till tropiska stränder och nya planeter i avlägsna galaxer. Nu kör vi!

Mattels Barbie-docka är en modeikon, äventyrare och alla barns bästa vän. Sedan 1950-talet har hon inte bara varit en populär leksak i hem världen över, men hon har också varit stjärnan i flera böcker, filmer och TV-serier.

Barbies nya uppdrag är att inspirera barn att följa sina drömmar. En ny linje av dockor föreställer fantastiska kvinnliga förebilder så som handikappidrottaren Manasi Joshi, fotbollsspelaren Alex Morgan, Maya Angelou, Florence Nightingale och astronauten Sally Ride.

Barbie och tillhörande varumärken ägs av Mattel och används under licens från Mattel Europa. © 2021 Mattel