(488)

Aivojen ääretön tarina

äänikirja ja e-kirja


Hämmästyttävä tietokirja mullistaa käsityksemme jatkuvasti muuttuvista aivoistamme.

Aivot ovat sähköinen kudelma, joka sopeutuu muutoksiin, järjestäytyy säilömään muistoja ja luo pohjaa uudelle osaamiselle. Ihmisen neuroverkko rakentuu loputtomasti syntyvistä uusista yhteyksistä. Tämä on lajimme menestyksen salaisuus: aivot muokkautuvat olosuhteiden ja toimintamme ohjaamana.

Mukaansatempaava kirja perustuu vuosikymmenten tutkimukseen. Aivotutkija David Eagleman jatkaa kiehtovaa tiedon popularisointia ja tarjoaa täysin uutta tietoa aivojen päättymättömästä muutoksesta.


Lukija: Kalle Chydenius
Kesto:

4.3

488 arvosanaa

Aune

13.4.2024

Mielenkiintoinen. Ei pelkkä sattuma ole voinut luoda näin ihmeellistä elintä. Annan kunnian Jumalalle jolla on siihen oikeus.

Leena

26.2.2024

Mielenkiintoinen kirja aivotoiminnastamme. Kirjassa paljon on havainnollisia esimerkkejä tutkimuksen viime vuosien tuloksista … ja tulevaisuudestakin. Minun makuuni paikoittain hieman turhankin paljon vertauskuvallista tekstiä, jolloin itse asia hukkui havainnollistamisen joukkoon. Siis joka tapauksessa ajatuksia avartava kirja, joka olisi saanut viisi tähteä vähän tiivistetymmässä muodossa.

leinonenlaura81

28.11.2023

Uskomattoman mielenkiintoinen kirja. Suosittelen jokaiselle.