(331)

Aikaansaamisen taika: Näin johdat itseäsi

äänikirja ja e-kirja


Aikaansaaminen tuo iloa ja energiaa tekemiseen!

• Tuntuuko alkuun pääseminen ylivoimaiselta?

• Onko selkeiden tavoitteiden asettaminen vaikeaa?

• Miten aika riittää kaikkiin tärkeisiin asioihin?

• Kuinka saada asioita aikaan niin työssä kuin vapaa-ajalla?

Aikaansaamisen taidot tehostavat ajankäyttöä ja synnyttävät mielihyvää ja energiaa. Asioiden etenemisen myötä itseluottamus ja -arvostus kasvavat. Itsensä johtamisen taidot ovat tarpeen nykyajan työelämässä, ja erityisen arvokkaita ne ovat kaikille niille, joiden työ edellyttää itsenäistä suunnittelua ja oman työskentelyn ohjaamista.

Aikaansaamisen taika innostaa asettamaan konkreettisia ja mielekkäitä tavoitteita sekä etenemään niitä kohti suunnitelmallisesti, askel kerrallaan ja omiin vahvuuksiin keskittyen. Kirja auttaa ohjaamaan ajatuksia ja tunteita sekä kartoittamaan sopivia työskentelytapoja. Kiinnostavien tapauskertomusten ja konkreettisten harjoitusten siivittämänä Aikaansaamisen taika sopii hyödynnettäväksi niin työssä kuin vapaa-ajallakin.



3.7

331 arvosanaa

Bianca

6.8.2023

Lukijalla on miellyttävä ääni, mutta asioiden sisäistämiseksi olisin kaivannut hieman hitaampaa tempoa. Jouduin monesti palaamaan takaisin ja kuuntelemaan uudestaan, koska tuntui että asiat menevät ohi. Tämän takia vähensin arviosta yhden tähden. Itse kirjassa oli ajoittain hyviä juttuja, mutta todennäköisesti tämä toimisi parhaiten itse luettuna fyysisenä kirjana. Sen verran kiinnostuin tästä ja harjoituksista, että harkitsen sen ostamista ja perehtymistä paremmin omaan, hitaampaan tahtiin. En ihan kuitenkaan ole vakuuttunut pelkkien mielikuvien kaikkivoipaisuuteen, joten siksi kirjan sisällöstä myös yksi tähti pois.

Ville

23.2.2021

Näkisin, että tästä kirjasta voisi hyvin olla hyötyä kenelle tahansa. En usko, että kukaan voi hyvällä omalla tunnolla todeta, että tähän käytetty aika olisi mennyt täysin hukkaan. Hyvin kirjoitettu, selkeä paketti. Kiitos Satu Pihlaja!

Emma

3.10.2020

Ihan mielenkiintoinen ja kivoja tehtäviä!