(259)

ADHD-aikuisen selviytymisopas 2.0

äänikirja ja e-kirja


Itsehoitoapua aikuisiän ADHD:hen - neuvoja myös läheisille ja alan ammattilaisille

Onko sinulla todettu ADHD tai epäiletkö sitä itselläsi? Jos vastasit kyllä, tämä kirja sopii sinulle. Onko läheiselläsi tarkkaavuushäiriö tai työskenteletkö ADHD-oireisten henkilöiden parissa? Myös tässä tapauksessa kirjasta on sinulle hyötyä.

ADHD voi näkyä elämässä kaaoksena, unohteluna, hoitamattomina asioina, tunteiden ailahteluna ja itsetunto-ongelmina. Myös vaikeudet ihmissuhteissa, työssä ja opiskelussa ovat tavallisia. Moniin ongelmiin on kuitenkin onneksi mahdollista vaikuttaa. Tämä kirja on kirjoitettu tueksi ADHD-oireisille aikuisille, jotta he voisivat auttaa itse itseään.

Kirjoittajilla on pitkä kokemus aikuisiän ADHD:n hoitamisesta ja he ovat tehneet myös aiheeseen liittyvää tieteellistä tutkimusta. Maarit Virta on psykologian tohtori, neuropsykologian erikoispsykologi ja psykoterapeutti. Anita Salakari on psykologian lisensiaatti ja neuropsykologian erikoispsykologi.


Lukija: Jenni Sainio
Kesto:

3.9

259 arvosanaa

Tuula

26.2.2024

Hyviä neuvoja antava kirja

I

23.2.2024

Luku 12 alkaa n. 4:00:10. Alussa ohje kuunnella ensin luku 2 (alkaa ohjeiden jälkeen), sitten luvut 12 ja 13, sitten lukuja 16-27 tarpeen mukaan. Tähän äänikirjaan pitää saada luvut esille, mielellään siten, että niihin voi siirtyä suoraan!

Päivi

4.5.2023

Voi että ku oli lapsellisia konsteja ,että sais jotain hommaa aloitettua, huomaa,ettei kirjoittajalla ole kuin luettua tietoa adhd:sta