(330)

2 A:n kamut kykykilpailuissa: Lukupalat

äänikirja


Tähtiä ja tyttöenergiaa! Uusi valloittava ja helppolukuinen kirjasarja tokaluokkalaisten tyttökavereiden elämästä. Opettajalla on uutisia: koulussa järjestetään kykykilpailut. Ja Aino on aina halunnut laulajaksi! Rosana taas osaa tanssia, joten bestisten numero on pian valmis. Mutta Saarakin haluaa esiintyä Rosanan kanssa. Caara kirjoittaa nimensä ceellä kuin julkkikset ja aikoo värjätä tukan turkoosiksi esitykseen. Saaran mielestä Ainon biisivalinnat ovat lapsellisia. Keksitäänkö ratkaisu ennen kuin syntyy riita? Kun lavalle nousevat 2 A:n kamut, on esitys yllätyksiä täynnä. Anna Hallava (s. 1974) on kirjailija ja ala-asteen kieltenopettaja. Hänen nuortenromaaninsa Sammakkoprinsessa (2015) oli Topelius-ehdokkaana vuonna 2016. Emmi Jormalainen (s. 1979) on helsinkiläinen kuvittaja ja graafikko, joka on kuvittanut mm. suosittua Puluboi-sarjaa.

Anna Hallava on siviiliammatiltaan kieltenopettaja ja koulutukseltaan filosofian maisteri. Hän vietti lapsuutensa ja nuoruutensa satakuntalaisessa pikkukaupungissa, ja pikkukaupunkilaisuus kiehtoo häntä edelleen. Nykyään hän asuu Vantaalla. Kirjailijaksi hän päätti ryhtyä kahdeksanvuotiaana luettuaan L. M. Montgomeryn Pienen runotytön. Anna rakastaa huumoria ja mielikuvitusmaailmoja. Silloin kun hän ei kirjoita, hän todennäköisesti rakentaa nukkekotia tai kutoo kynsikkäitä. www.annahallava.comEmmi Jormalainen (s. 1979) on helsinkiläinen kuvittaja ja taiteen maisteri. Jormalainen tekee lastenkirja- ja sarjakuvakuvituksia, muun muassa menestyksekästä Puluboi-sarjaa (Otava), ja julkaisee lisäksi piirroksiaan omakustannekirjoina. Jormalainen viettää osan vuodesta Islannissa, jossa hänen värikkäät ja tunnelmalliset kuvat monesti syntyvät.



4.2

330 arvosanaa

Ellen

7.3.2024

Yhdellä sanalla kuvaillen: ihana! Ja. Monella ihana, kiva, hauska ja sopii noin 3-15. Oon kyl 3.lk ja nii meen 4.lk mut mun kaverit( on 10000 kaveria ) Sopii hyvin mun( on monta besua mut valitsin nää ) bestikisiin eli: Aino=Lola( eli yks besu ) Caarassa on mun kaveria Lolaa ja Vilmaa mutta se on…🥁🥁🥁🥁🥁🥁🥁🥁🥁🥁Vilma!!!! Ja mä eli oon Rosana. Esim. Toi et Lola tahtois olla laulaja ei pidä paikkaansa mutta luonteenpiirteet on vähän saman laisia (Aloitin juuri kuuntelemaan) Olen kyl joskus 10000000 sitten kuunnellut tän!!!!🥰🥰🥰🥰🥁🌅😊😊😊😊✨✨✨✨😭😭😭💦💦💦🤝🤝🤝🤝🤝🤝❄️❄️❄️❄️🌅🌅🌅🌅🌅🌅🌅🥁🥁🥁🥁🥁🥁🥁🌸🌸🌸🌸🌸❄️❄️❄️❄️❄️🧍🏽‍♀️🧍🏽‍♀️🧍🏽‍♀️🧍🏽‍♀️🧍🏽‍♀️🧍🏼‍♀️🧍🏼‍♀️🧍🏼‍♀️🧍🏼‍♀️🧍🏼‍♀️🫱🏼‍🫲🏻🫱🏼‍🫲🏻🫱🏼‍🫲🏻🫱🏼‍🫲🏻🫱🏼‍🫲🏻

Stella

12.12.2023

aika lyhyt

Helmi

25.5.2023

Ei ihan mun makuun mutta ihan hyvä